Alt ved Nemory er en svindel som ripper

Bare fått et annet BlackBerry Passport for lulz og

Trampet en gammel LG V10 for det så ingen hud av nesen min. Tastaturet, skjermforholdet. Jeg var litt skeptisk venter på at den skulle komme, men nå har jeg ønsket at jeg kunne gå tilbake til å bruke den utelukkende. Dessverre er det eneste som stopper meg, ingen smart watch-støtte (spesielt Gear S3). En liten wonky, men Reddit fungerer fint og er ganske rask. LG har en Snapdragon 820 og er ikke så rask lenger.

Er det en 100% fungerende FB Messenger-app? Eventuelle skjulte Canada eller ukjente oppdateringer? Hvor praktisk kan denne telefonen fortsatt være? Den innfødte Facebook-appen kan ikke lenger fungere. Som Canada Goose Outlet i Storbritannia, kan du ikke lenger sideload den opprinnelige appen. Det brøt to måneder tilbake.

canada goose norge nettbutikk ekte Linedin Native fungerer ikke lenger. canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose jakke oslo Innfødt Yahoo IM app brøt for lenge siden. canada goose jakke oslo

Reddit i bevegelse er vår innfødte reddit-app. Jeg anbefaler at over den offisielle android appen.

canada goose outlet norge FB Messenger? Det beste du kan gjøre er FB Lite. Lyd / video virker ikke. canada goose outlet norge

canada goose importør norge Discord fungerer. Sorta. Du må laste ned en endret APK som fjerner Audio (Chat) funksjonalitet. canada goose importør norge

canada goose norge nettbutikk BBM er nesten død. De slår av kanaler / Nesten alt for BB10-brukere lagrer chatting. Det bryter ned. Fort. Gruppe chats mellom Android / BB10 / IOS er i hovedsak ødelagt. canada goose norge nettbutikk

BlackBerry Link virker på Windows 10.

canada goose i norge Nettleseren er dårlig. Yuzu Canada Browser / Browser / BBEL Browser fra CrackBerry anbefales. canada goose i norge

canada goose jakke Passord Keeper Cloud Backup, BlackBerry Maps, BB Assistant Full Assistance modus, osv. Vil alle gå på eller før desember 2019, canada goose outlet desember. App verden går bort i desember neste år. canada goose jakke

canada goose dunjakke Appstøtten handler om død. De er ikke lenger noen aktive utviklere som lager apps til plattformen. Alt ved Nemory er en svindel som ripper innloggingsinformasjonen din. canada goose dunjakke

canada goose salg Du kjøpte en telefon som er EOL. Prettymuch det fungerer for tekst, samtaler og e-post. Noe utenfor denne butikken er enten i kategorien ‘Dead / Gone’ eller ‘Going away / Degrading’. canada goose salg

canada goose norge Jeg mener, du kan få en slags Smartwatch til å fungere. Småstein. En død canada-goose-jakker plattform med en annen, eh? Vesentlig, er Hardware okay ok. Det mistet telefonnummeret mye verdi over tid, spesielt i det siste året. Og spesielt etter at de kunngjorde den offisielle slutten av livet støtte til plattformen desember 2019. (Det har en dødelig maskinvarefeil på hvert Passport som eksisterer på hovedkortet der det er dømt til å til slutt gå inn i ‘Nødsamtaler kun modus’. Å, og skjermen kan av og til løfte.) canada goose norge

canada goose norge forhandler Operativsystemet kan være fantastisk, men det er dødt. Ferdig. Under pari. canada goose outlet, paypal support er fast på 4,3 buggy, minne problemer, dårlig stopgap måle det døde. canada goose norge forhandler

Så vesentlig, hvis du har det bra med et minimumsminnefunksjonstelefon, med alt annet som en bonus som kommer til å forsvinne. Ok. Bruk det du liker. Hvis målet var en moderne til pseudo-moderne smarttelefon, seilte den båten for lenge siden. Så hvis du tenker på å få pengene dine verdt ut av enheten, kaster den opp for salg nå og håper at noen vante CrackBerry-fans vil betale for det. Vanlige pass går for $ 100 eller mindre. Passport SE Jeg sett gå opp til $ 300 (tar en stund å selge. Jeg ser SE-prisene falle, samt Red Edition Passports. Og begge disse serien var begrenset i produksjon), og Red Passports er fortsatt ettertraktede. Men alt dette gjelder bare i det generelle CrackBerry-fellesskapet. Jeg begynte å se noen mennesker laste ut et par Passports for $ 75 eller mindre, så du må definitivt selge nå og presse hardt for å få litt penger ut av det.