canada goose norge8PFQMg

AB InBev sier det har USAs godkjennelse for SABMiller fusjon

godkjenning av oppkjøpet av SABMiller. virksomheten til Molson Coors som tidligere annonsert som en del av avtalen. Det betyr at Budweiser ville fortsette å konkurrere med Miller øl i USA.

Fusjonen med skaperen av Miller Genuine Draft, en avtale verdsatt til rundt $ 107 000 000 000, hadde reist bekymring for at et enkelt selskap ville styre for mye av ølmarkedet. Det sammenslåtte selskapet vil ha omtrent 31 prosent av det globale ølmarkedet, ifølge Beer Business Daily.canada goose norge

AB InBev eier også Corona, Stella Artois og Beck. Tidligere i år kjøpte det håndverket øl maker Breckenridge Brewery, etter kjøpet av håndverket bryggere Goose Island og 10 Barrel Brewing Co., som populariteten til håndverket øl har vokst. lovgivere og uavhengige bryggeriene hadde uttrykt bekymring for at en kombinert AB InBev og SABMiller ville ha for mye innflytelse over distribusjonssystemet, med evne til å presse ut mindre rivaler.

Avtalen med Justisdepartementet krever AB InBev å varsle byrået antitrust divisjon av eventuelle håndverket øl oppkjøp for de neste 10 årene, og forbyr selskapet fra visse praksiser som fraråder øl distributører selge rival fag- eller importert øl. EUs regulator ga godkjenning i mai betinget av salg av praktisk talt hele SAB øl virksomhet i Europa.