canada goose jakkeDxYKh

A Morning av Birding

Lesere av denne bloggen er trolig vagt klar over at jeg registrerte meg for en 12 dagers ridning tur inn i Muskwa Kechika regionen i nordøst British Columbia. Du vil også vite at å forberede (les = få plass) er også på trappene. For min fitness regime, har jeg lagt nær daglige sykkelturer rundt ulike bakker. For å være ærlig, jeg liker å sykle og har eid en sykkel siden jeg var liten. Min første sykkel som voksen var en Raleigh ti hastighet som jeg har fortsatt til denne dag. Jeg tok den ut for et par spinn på åsene en gang i fjor, og det overbeviste meg om at jeg var enten i fornektelse om min kondisjon eller at det var tid for en ny sykkel. Jeg bestemte meg for at begge kunne gjøre med litt arbeid, så jeg kjøpte en ny hybrid sykkel i fjor. Nå har jeg ikke lenger to unnskyldninger for hvorfor åsene er så vanskelig.

Jeg har også kjøpt et kart over Metro Vancouver sykkelruter. Jeg la merke til at kartografer ber illustrert karakteren av åser med ulike gule piler. Det spørsmål om saklig påpekt at Gaglardi måte som fører til SFU var én pil bakke. Så var Cariboo Road, Fourth Avenue før Chancellor Boulevard, og Capilano Road i North Vancouver. Curtis Drive nærmer SFU på Burnaby Mountain fikk en to pil betegnelse. Det ville blåse en arterie prøver å få opp det brute. Men bestefaren av dem alle er en bakke på North Road som fikk et tre pil rangering. Jeg skjønner vet nøyaktig hvor denne killer hill er plassert, og det vil forbli i den imaginære for tiden. Dette er steder som må unngås for enhver pris i min vurdering. Jeg prøvde Cariboo Road fordi den gamle veien holder seg borte fra trafikken for omtrent halvveis. Det jeg tenkte jeg skulle gå tom for damp. Jeg klarte å komme til toppen av bakken ved hjelp av et meget lavt gir og tilbrakte kvelden utvinne på sofaen.

En av de andre mer dagligdagse (les = fornuftig) forberedelser jeg har forpliktet seg til er å lære sangene av fugler jeg kan støte på i Muskwa Kechika. Jeg har sett og hørt de fleste artene før, men jeg trengte å forbedre mine fuglesang idnetifications. Det er noen gode ressurser for å hjelpe. Den Sibley fugl guide kommer som en app for ipad sammen med sanger. En enda bedre ressurs er dendroica en online natur instruksjon nettside designet av mitt CWS kollega Charles Frances. Når du er logget inn, kan du bla rundt en liste over fugler i Nord-Amerika. Det er flere bilder for hver art, og en rekke sanger og samtaler fra hele utvalget av arten. Stedet der hver sang ble spilt inn er gitt. Jeg laget en liste over de artene jeg trengte å vite bedre, og har vært å høre på deres samtaler og sammenligne mellom arter. BC Avl Bird Atlas har lister over fugler du sannsynligvis vil møte i ulike deler av BC.
canada goose jakke
På lørdag morgen, jeg hoppet på sykkelen og satte kursen for en sykkel rute i byen bort fra trafikk og hvor jeg forventet å høre en rekke fugler. Jeg stemte 40 arter i ca 1,5 timer med sykling langs Brunette River, Burnaby Lake og Still Creek. Du får tilgang til Ette av parkering i Nedre Hume Park parkeringsplass på Columbia Street i New West. Sykkelen Ruten er merket derfra. Kryss Columbia Street og følg fortauet nord over Brunette River. Sykkelen Stien følger en grusvei langs nordsiden av elva for ca 2 kilometer. Det er en herlig tur langs elven og gjennom en løvskog. Stien ender på en RV park av Cariboo Road. Jeg plukket opp de vanlige forstads fugler som amerikansk robin, Bewicks Wren, fiolett grønn svelge, sangspurv, flekket Towhee, hvitkronespurv, gråspurv, bushtit og stær i forstedene rundt parkeringsplassen. En Coopers hauk var en fin sighting. Langs elveløpet jeg har lagt myrteparula, pileated hakkespett, Pacific Wren, lilla finch, furu siskin, svart avkortet chickadee og muligens en MacGillivrays sangfugl i det fjerne. Det var sannsynligvis mye mer, men jeg kjørte ganske raskt.

Sykler langs veien etter elven for et par hundre meter til der det møtte Cariboo Road I så forgjeves etter en amerikansk dipper. Den dukker opp her med jevne mellomrom, men ikke på denne dagen. Jeg fulgte sykkel kjørefelt mot nord (til høyre), krysset ved det første lyset ta turen vestover. Etter sykkel kjørefelt for ca 2 kilometer, kom jeg til å Piper Avenue. Birders vil være kjent med denne plasseringen som den beste tilgangen til Burnaby Lake og dens løypenett. Du kan ri sørover på Piper til parken inngangen der det er et sykkelstativ. Den visningsområde på innsjøen er rett fram. Våtmarks på sjøen er et flott sted å se vannfugler. Den vanlige blandingen av stokkender, amerikakrikkand, tre duck, ankel, hette merganser, Canada Goose var nær strandpromenaden. Noen bergand var til stede, og jeg fant flere mer langt unna langs den østlige dreneringskanal. En skallet ørn satt på sitt rede på sørsiden og to store blå hegre sto langs den nordlige kysten. Tre svalene ble å løpe omtrent overalt. En brunhodetrupial sang fra tretoppene og jeg hørte min første for sesongen felles yellowthroat belte ut sin sang fra myra.

Følge min rute langs Piper Avenue I søkte på en rød breasted Sapsucker som nestet i fjor i et hulrom i en telefonstolpe ved siden o Warner Loates Park. Nei lykken der. Turen følger en sykkel rute langs Winston Avenue der trafikken overdøver de fleste fugl sanger. Dette er tiden for alvorlig fitness hodet ned, bena pumping, opp og ned små karakterer det er der du kan åpne opp sykkelen. Og så i en blinking av øye jeg ble passert av en fyr på en landeveissykkel.

Winston Avenue ender ved Dairyland hvor du vil passere under en fotgjenger og sykkel bro. Ta en bro over jernbanesporene. Nå må du gjøre et valg. Ta til venstre for å følge en grus sti langs Still Creek, eller ta til høyre til å passere langs vestenden av Burnaby Lake. På denne lørdag morgen, tok jeg likevel bekken ruten hvor jeg har lagt en rød tailed hauk, rufous Hummingbird, variert trost og dunete hakkespett. Førti arter sammen med en god sykkeltur var en fin måte å starte dagen. For noen merkelig grunn skjønt, finner jeg åsene så vanskelig som noen gang.